Results 1 to 2 of 2

Thread: Mənə elə bir kazino lazımdır ki, onun heç bir

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Hostboard Member RichardKous's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)

Mənə elə bir kazino lazımdır ki, onun heç bir

Çoxsaylı kazino variantları içərisində itib-batmışam. Mənə elə bir kazino lazımdır ki, onun heç bir bənzəri olmasın. Bu, o demək deyil ki, mən qeyri-adi qrafika istəyirəm. Mən sadəcə olaraq oyunçulara dəyər verən bir yer axtarıram. Məsələn, hər ay yeni oyunlar əlavə olunan, oyunçuların rəyləri nəzərə alınan platforma. Həmçinin, maraqlıdır ki, hansı kazinoda loqin olmaq, depozit etmək və çıxarmaq prosedurları daha asandır? Bəlkə elə bir kazino var ki, orada süni intellektin köməyi ilə oyunçunun əhval-ruhiyyəsi təhlil edilir? Bu maraqlıdır. Mən sadəcə axtarışdayam, amma istəmirəm ki, məni spam edən saytlara yönləndirsinlər. Yalnız həqiqətən fərqli olan bir kazino tövsiyə edin. Özü də bu kazino Azərbaycandan gələn oyunçulara açıq olmalıdır.

Junior Hostboard Member Patrickon's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Re: Mənə elə bir kazino lazımdır ki, onun heç bir

"Hesabın təsdiqlənməsi (KYC) prosesi çox vaxt istifadəçiləri qorxudur, amma burada hər şey olduqca sadə və tezdir. Məndən şəxsiyyət sənədinin şəklini təqdim etmək tələb olundu və mən bu əməliyyatı bir neçə dəqiqəyə həyata keçirdim 1xbet qeydiyyat üzərində sənədlərin yoxlanılması təxminən 1-2 saat çəkdi, baxmayaraq ki, bəzən bu proses 24 saata qədər uzana bilər. Ən bəyəndiyim cəhət odur ki, sənədləri birbaşa mobil tətbiqdən də yükləmək mümkündür – bu, çox rahatdır. Təsdiqlənmədən sonra pul çıxarışı əməliyyatları daha sürətli olur və heç bir əlavə maneə yaranmır. Məncə, bu prosedur təhlükəsizlik üçün zəruridir və platforma bu prosesi maksimum dərəcədə sadələşdirib. Bütün məlumatlar qorunur və üçüncü şəxslərlə paylaşılmır. KYC-dən keçəndən sonra mən özümü tam rahat hiss edirəm.
    "

Tags for this Thread